Me rastin e 8 Marsit, ne kuader te projektit te UNDP, ne oren 12:00, Linja e Keshillimit per Gra dhe Vajza do te organizoje nje aktivitet prane Pedonales Tirane per te bashkuar te gjitha femrat, por jo vetem, ne luften kunder dhunes ndaj grave! Ejani bashkohuni me ne, le te behemi portokalli ne diten nderkombetare dedikuar figures gruas!

12968097_1149694381737784_7139642618298573205_o

There are no comments yet.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>