Momente gjatë trajnimi për edukatorët dhe punonjësit rinorë.
Pjesëmarrësit u njohën me problemet rinore, Young Men Initiative dhe Manualit M, si një manual tepër efektiv në adresimin e temave dhe dhunës, shëndetit dhe bashkëpunimit me të rinjtë.

12036884_471944012976513_8231970743863131077_n

There are no comments yet.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>