Pjesemarresve u ofrua nje informim interaktiv mbi rinine, nevojat e saj social-psikologjike, problemet qe hasen me se shumti ne punen me ta si dhe eksperiencat me te mira.

Gjithashu ata u informuan, permes diskutimin se cfare do te thote te jesh burre ne Ballkan, edhe per Young Men Initiative dhe Manualin M.

12132558_475517629285818_1343815486695361692_o

There are no comments yet.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>