Nis me fyerje, poshtërim, dhunë, frikë, dhimbje dhe përfundon me krim! Kjo është tragjedia që plagos çdo ditë familjet shqiptare. Policia e Shtetit ka raportuar për Mikroskop numrin alarmant të grave që kërkojnë mbrojtje nga shteti. Ku po e çon dhuna familjen shqiptare? Ç’ndodh me jetët e grave të dhunuara dhe fëmijëve të tyre?

Në studiot e TemA TV. flasin për Mikroskop Iris Luarasi, Dr.Ekzekutive e QK për Gratë dhe Vajzat, Erinda Bllaca, Koordinatore e QK për Gratë dhe Vajzat dhe
Migena Ismailati, Koordinatore e Rrjetit për Zhvillim Komunitar.

There are no comments yet.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>