Disa imazhe te marra gjate workshopeve te zhvilluara nga Linja e Keshillimit me te rinjte, te cilet u informuan rreth ceshtjeve te barazise gjinore, dhunes ne familje dhe metodave te menaxhimit te zemerimit.
Falenderojme Partners Albania for Change and Development dhe Norwegian Embassy in Prishtina qe mundesuan keto seanca, kaq shume te dobishme per te rinjte!

 

There are no comments yet.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>